Český svaz plaveckých sportů

Synchronizované plavání

Vážené dámy, vážení pánové,

chceme všechny zástupce oddílů synchronizovaného plavání upozornit, že dne 26. března 2017 byla valnou hromadou sekce synchronizovaného plavání Českého svazu plaveckých sportů z funkce předsedy výkonného výboru sekce synchronizovaného plavání odvolána paní Ing. Marta Drochytková. Zápis ze zasedání valné hromady je přístupný zde.

Výkonný výbor sekce synchronizovaného plavání nadále pokračuje ve své činnosti pod vedením místopředsedkyně Jany Vidlařové, která bude prozatímně vykonávat povinnosti předsedy. Výkonný výbor sekce synchronizovaného plavání bude jednat při příležitosti Mistrovství republiky starších žákyň a seniorek v Brně, 23. dubna 2017, při kterém určí datum mimořádné valné hromady, na které se zvolí nový předseda výkonného výboru.

Tímto děkujeme paní Martě Drochytkové za její dosavadní práci ve výkonném výboru a přejeme jí mnoho štěstí v jejích dalších aktivitách ať už v synchronizovaném plavání nebo mimo něj.

Za výkonný výbor sekce synchronizovaného plavání

Czech English French German Greek Hungarian Italian Polish Russian Spanish

IS CSPS
   Vysledky

ARENA 2016
FINA
len logo
CUS logo
logo COV 100
doping

MyrthaPools maly

Coach cervena maly

MS2020 Budapest

OH2020 Tokyo

Copyright ČSPS © 2018 All Rights Reserved.